Wonen in Ede

Wonen in Ede 

Welkom in Ede, een gemeente gelegen te midden van de prachtige Veluwe. Hier ervaar je het beste van twee werelden: een knus dorpsgevoel gecombineerd met een weelderige natuurlijke omgeving. Ede is niet zomaar een stad, het is een bruisende gemeente die alle moderne voorzieningen biedt die je mag verwachten van een hedendaagse stad. Met een bevolking van meer dan 115.000 inwoners is Ede een van de grootste gemeenten in Nederland. Naast de stad Ede omvat de gemeente ook diverse charmante dorpen, waaronder Deelen, Ederveen, Bennekom, De Klomp, Lunteren, Otterlo, Wekerom en een deel van Hoenderloo. Kom en ontdek zelf waarom wonen in Ede een ware traktatie is voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van rust, natuur en modern stadsleven. 

Ede staat bekend om zijn diverse en aantrekkelijke leefomgeving. Hier vind je een beetje van alles: prachtige natuur, een levendig centrum, een handige locatie en veel nieuwbouwmogelijkheden.

 

Veel natuur rondom Ede

De natuur rondom Ede is echt schitterend. Je hebt hier uitgestrekte bossen, mooie heidevelden en de prachtige Veluwe binnen handbereik. Het is de perfecte plek om te wandelen, fietsen of gewoon lekker buiten te zijn en te genieten van de rust en ruimte. Ontdek hier de natuur rondom Ede. 

 

Ideale ligging

De ligging van Ede is ook ideaal. Het ligt lekker centraal in Nederland, dus je bent zo in andere steden. Steden in de provincie Utrecht zijn goed te bereiken via de A30 en de A12. Met de trein ben je snel in Utrecht, Arnhem of Amsterdam. Ideaal als je in de stad werkt maar liever in een groene omgeving woont. Het centrum van Ede bruist van de gezelligheid. Je vindt er leuke winkelstraten met allerlei soorten winkels, van grote ketens tot kleine boetiekjes. En er zijn genoeg cafés, restaurants en terrasjes waar je kunt genieten van lekker eten en drinken.

 

Veel nieuwbouw mogelijkheden

En als klap op de vuurpijl is Ede ook nog eens volop in ontwikkeling. Er worden veel nieuwe wijken gebouwd met moderne en duurzame woningen. Er wordt ook goed gedacht aan groenvoorzieningen en leefbaarheid, dus het is echt een fijne plek om te wonen en te leven.

 

Wonen in Ede

Bent u benieuwd naar wat Ede u te bieden heeft? Makelaardij Prins helpt u graag in de zoektocht naar uw ideale woning. Als gecertificeerd verkoop- en aankoopmakelaar in Ede hebben we alle kennis en ervaring in huis om u te helpen. Bekijk  ons woningaanbod of neem contact op.

 

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op: Contact | Makelaardij Prins

Nog niet helemaal overtuigd? Zie wat anderen over ons zeggen: Beoordelingen | Makelaardij Prins