Beoordelingen

Verkocht

Opaalstraat 42, Ede

Een persoonlijke makelaar

Mevr. De Klein
Een persoonlijke, kundige makelaar, die weet waar hij het over heeft. En bereid is om je te helpen en denkt in oplossingen.

Verkocht

1e Melmseweg 87, Veenendaal

Weer voor Makelaardij Prins gekozen

Door een eerdere positieve ervaring met makelaar Dirk Prins uit Ede voor de aankoop van een woning, heb ik voor de verkoop van mijn huidige woning ook voor deze makelaar gekozen. Deze keer heb ik hem wederom ervaren als een prettige en kundige makelaar waar ruimte is voor eigen inbreng.  Als Dirk Prins door eigen ervaring een ander inzicht heeft gaat hij op een prettige manier in overleg.  Hij is goed bereikbaar of belt snel terug.  Kortom het verloop van de verkoop van mij woning in Veenendaal is goed, prettig en naar tevredenheid verlopen.

Verkocht

Kamgras 55, Veenendaal

Dhr. Van der Knijff

Fijn om mee te werken
Deskundig, meedenkend, sociaal en motiverend (erg gewaardeerd toen de verkoop wat langer duurde), Kortom: Fijn om mee te werken.

Verkocht

Galjoen 50, Veenendaal

Echt Toppie!

De heer en mevrouw Lindeman
Sympathieke en duidelijke begeleiding bij de verkoop van ons huis door Dirk Prins! Heel belangrijk, want je verkoopt niet dagelijks je huis. Professionele aanpak, goede afspraken. Die ook nog een keer werden nagekomen. Waar vind je dat nog tegenwoordig. Echt Toppie!

Verkocht

Kamperfoelielaan 13, Ede

Buitengewoon plezierige samenwerking

De samenwerking met makelaar Dirk Prins verliep buitengewoon plezierig. Hij hield ons van alle ontwikkelingen heel nauwkeurig op de hoogte. Gaf goede adviezen. De bezichtigingen verliepen ook heel plezierig. Kortom, een makelaar die niet houdt van gladde praatjes, maar deskundig en realistisch te werk gaat. Wij kunnen hem iedereen aanraden!!

Verkocht

Marktstraat 161, Ede

Opnieuw gekozen voor Makelaardij Prins

Wij hadden reeds een positieve ervaring met makelaar Prins vanwege een vorige verkoop en die is opnieuw bevestigd. Zijn pluspunten: inzichtelijke werkwijze, snel en punctueel. 

Verkocht

Lakkerij 24, Ede

Het is een verademing om met Makelaardij Prins te werken

Dhr. Stoel
Tussen alle gladde makelaars in de regio is het een verademing om met Makelaardij Prins te werken. Dirk kent de markt goed, maar is vooral een hele realistische makelaar. Hij legt goed uit wat je kan verwachten en weet ook wanneer het 'genoeg' is. Dirk zorgt ervoor dat de rust in het verkoopproces wordt bewaard. Bovendien is hij een zeer prettig persoon, wat de samenwerking alleen maar fijner maakt! Van harte aanbevolen.

Verkocht

Langhoven 27, Bennekom

De pro-actieve houding van Makelaardij Prins heeft ons gedurende het hele verkooptraject vergezeld!

Dhr. Otte
Toen we vorig jaar wisten dat we ons huis zouden gaan verkopen, hebben we ons aangemeld bij huispedia en homematching. Via deze laatste site werden we pro-actief benaderd door Dirk Prins. En deze pro-actieve houding van Makelaardij Prins heeft ons gedurende het hele verkooptraject vergezeld! En alhoewel het kantoor nog jong is, merkten we in de kennismaking al dat Dirk veel (mensen)kennis en (ver)koopervaring heeft in de de huizenmarkt. De gekozen verkoopaanpak, de goede en snelle communicatie en de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding willen we ook nog graag benoemen, dank voor dit alles!

Verkocht

Prinseheuvellaan 8, Maarn

De makelaar zegt wat hij doet én andersom!

Dirk Prins heb ik ervaren als een professionele makelaar die prettig communiceert. Hij zegt wat hij doet én andersom! Dat wíl je als klant. Ik kijk heel tevreden terug op een soepel en succesvol verlopen verkooptraject.

Verkocht

Metsustraat 3, Ede

Alles naar wens verlopen

Alles is naar wens verlopen. Fijne, ontspannen en professionele makelaar. Kan goed luisteren en denkt praktisch mee. Wij raden deze makelaar zeker aan.

Verkocht

Achterkerkstraat 44, Veenendaal

Dirk is een hele fijne, rustige makelaar om mee samen te werken

De heer en mevrouw Vreeman
Dirk is een hele fijne, rustige makelaar om mee samen te werken. Luistert goed, heeft aandacht voor je, snapt de woningmarkt als geen ander en is ook heel enthousiast over zijn vak. Hij heeft ons goed geadviseerd bij de verkoop van de woning en heeft voor de volle 100% de vele bezichtigingen gedaan. 
Tijdens en na de bezichtigingen bleef hij in nauw contact met ons en zorgde hij voor een goede afwikkeling. 
We bevelen Dirk van harte aan. Hij nam ons veel werk uit handen en de samenwerking hebben we als zeer prettig en vertrouwd ervaren. 
Bij de verkoop van een eventuele volgende woning zullen wij zeker weer contact opnemen met Dirk.

Verkocht

Arnhemseweg 34-2, Ede

Een makelaar die zijn zaken goed voor elkaar heeft!

Een makelaar die zijn zaken goed voor elkaar heeft! We hebben Dirk Prins leren kennen als een betrouwbare en integere partner bij het verkopen van ons huis. Het contact met de makelaar is zeer prettig verlopen. Hij geeft onderbouwd advies, werkt professioneel, heeft vakkennis, is vriendelijk en is een prettige gesprekspartner. Het gehele traject kregen we de juiste informatie op het juiste moment. Dirk nam de tijd voor de gesprekken met ons en nam alle tijd om de bezichtigingen te doen. Kortom, we zijn 100% tevreden en willen deze makelaar van harte aanbevelen.

Verkocht

Verlengde Spoorlaan 28-a, Veenendaal

Een makelaar met stijl, die zijn zaken goed voor elkaar heeft!

De heer en mevrouw Reede
Een makelaar met stijl, die zijn zaken goed voor elkaar heeft! Hij luistert rustig, geeft daarop aansluitend weloverwogen, deskundig onderbouwd advies. Heeft oog voor detail, is professioneel, bezit degelijke vakkennis, zeker ook qua prijsstrategie. De info betreft verloop van het hele traject is uitstekend. (Wij kregen complimenten vanwege zijn mooie stijlvolle verkoopbord in onze tuin). Kortom wij zijn 💯 % tevreden en kunnen deze makelaar van harte aanbevelen!