Beoordelingen

Verkocht

Metsustraat 3, Ede

Alles naar wens verlopen

Alles is naar wens verlopen. Fijne, ontspannen en professionele makelaar. Kan goed luisteren en denkt praktisch mee. Wij raden deze makelaar zeker aan.

Verkocht

Achterkerkstraat 44, Veenendaal

Dirk is een hele fijne, rustige makelaar om mee samen te werken

De heer en mevrouw Vreeman
Dirk is een hele fijne, rustige makelaar om mee samen te werken. Luistert goed, heeft aandacht voor je, snapt de woningmarkt als geen ander en is ook heel enthousiast over zijn vak. Hij heeft ons goed geadviseerd bij de verkoop van de woning en heeft voor de volle 100% de vele bezichtigingen gedaan. 
Tijdens en na de bezichtigingen bleef hij in nauw contact met ons en zorgde hij voor een goede afwikkeling. 
We bevelen Dirk van harte aan. Hij nam ons veel werk uit handen en de samenwerking hebben we als zeer prettig en vertrouwd ervaren. 
Bij de verkoop van een eventuele volgende woning zullen wij zeker weer contact opnemen met Dirk.

Verkocht

Arnhemseweg 34-2, Ede

Een makelaar die zijn zaken goed voor elkaar heeft!

Een makelaar die zijn zaken goed voor elkaar heeft! We hebben Dirk Prins leren kennen als een betrouwbare en integere partner bij het verkopen van ons huis. Het contact met de makelaar is zeer prettig verlopen. Hij geeft onderbouwd advies, werkt professioneel, heeft vakkennis, is vriendelijk en is een prettige gesprekspartner. Het gehele traject kregen we de juiste informatie op het juiste moment. Dirk nam de tijd voor de gesprekken met ons en nam alle tijd om de bezichtigingen te doen. Kortom, we zijn 100% tevreden en willen deze makelaar van harte aanbevelen.

Verkocht

Verlengde Spoorlaan 28-a, Veenendaal

Een makelaar met stijl, die zijn zaken goed voor elkaar heeft!

De heer en mevrouw Reede
Een makelaar met stijl, die zijn zaken goed voor elkaar heeft! Hij luistert rustig, geeft daarop aansluitend weloverwogen, deskundig onderbouwd advies. Heeft oog voor detail, is professioneel, bezit degelijke vakkennis, zeker ook qua prijsstrategie. De info betreft verloop van het hele traject is uitstekend. (Wij kregen complimenten vanwege zijn mooie stijlvolle verkoopbord in onze tuin). Kortom wij zijn 💯 % tevreden en kunnen deze makelaar van harte aanbevelen!