Uw verkoopmakelaar in Ede

Makelaardij Prins: Uw verkoopmakelaar in Ede

Overweegt u uw woning te verkopen? Dan staat u voor een heleboel beslissingen. Het is dan fijn om te kunnen vertrouwen op een makelaarskantoor waar u altijd één vast aanspreekpunt heeft. Bij Makelaardij Prins zijn wij die persoonlijke partner die u nodig heeft bij het verkopen van uw woning in Ede. Met ons heeft u directe communicatielijnen en kunnen we snel schakelen wanneer dat nodig is. Ontdek hoe wij te werk gaan. 

Het bekijken van uw woning

Bij het bekijken van uw woning door Makelaardij Prins richten we ons op verschillende onderdelen. We beoordelen het onderhoud, de echte eye catchers van zowel het huis als de omgeving, en nemen de huidige marktsituatie en prijsontwikkeling van vergelijkbare woningen in overweging. Samen komen we tot een realistische vraagprijs waar u tevreden mee bent.


Presentatie

Na de opname gaan we actief aan de slag om uw woning op een uitgebreide en manier onder de aandacht te brengen van potentiële kopers. We registreren het in onze netwerken en presenteren de woning via de verschillende socials. Indien gewenst kunnen we ook een 'te koop'-bord plaatsen.


Onderhandeling & verkoop

Bij Makelaardij Prins verzorgen we alle rondleidingen door uw huis en streven we naar het behalen van het maximale resultaat tijdens onderhandelingen, met uw belangen altijd voorop. Als de verkoop succesvol is verlopen, leggen we de overeenkomst vast in een koopakte en begeleiden we het proces tot na de overdracht.


Gecertificeerde makelaars in Ede

Bij Makelaardij Prins kunt u vertrouwen op een gecertificeerde NVM-makelaar. Wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen van financiële instellingen zoals banken. Dit betekent dat onze vakkennis up-to-date is, we ons houden aan gedragsregels en richtlijnen, aandacht hebben voor klantbehoeften en open staan voor vragen en feedback.


Welkom bij dé verkoopmakelaar in Ede

Makelaardij Prins wordt geprezen als een toegankelijke makelaar in de regio Ede, die steevast een extra inspanning levert voor al onze cliënten. Wij zijn volledig gecertificeerd volgens de strengste normen en zijn aangesloten bij de NVM.

 

Contact 

Nog niet helemaal zeker? Bekijk dan onze beoordelingen en laat u overtuigen:  Beoordelingen | Makelaardij Prins

Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op: Contact | Makelaardij Prins