Makelaar Veenendaal

Waarom kiezen voor Makelaardij Prins, Makelaar Veenendaal?

"No-nonsens, persoonlijke aandacht en altijd één eigen makelaar als uw contactpersoon, dat is de kracht van Makelaardij Prins, makelaar in Veenendaal."

Bij misschien wel één van de belangrijkste beslissingen in uw leven is het belangrijk om deskundige hulp te krijgen. Makelaardij Prins (Makelaar Veenendaal) begeleidt u graag tijdens dit proces.

Bij Makelaardij Prins heeft u altijd contact met uw eigen makelaar in Veenendaal. Vanaf de eerste kennismaking tot en met de laatste werkzaamheden, bij de overdracht van uw woning en zo nodig zelfs nog na de oplevering. Hoe persoonlijk wilt u het hebben. Bij Makelaardij Prins is de klant dan ook echt koning!

Dirk Prins, Uw Makelaar in Veenendaal

Makelaardij Prins is het recent door Dirk Prins gestarte makelaarskantoor. Na jarenlange ervaring bij een makelaar in loondienst was het tijd voor de stap naar een eigen onderneming. Inmiddels heeft Makelaardij Prins een mooie start achter de rug en is er veel kennis in huis, daarnaast zijn er al de nodige leuke woningen het aanbod gepasseerd en uiteraard ook succesvol verkocht.

Dirk Prins, de makelaar achter Makelaardij Prins, kent de markt in Veenendaal uitstekend. Dirk is al jaren actief als makelaar in Veenendaal. Eerst in loondienst bij een makelaar in Veenendaal en inmiddels met zijn eigen onderneming.

Daarnaast heeft Dirk in zijn jeugd vele jaren in Veenendaal gewoond en is dit hem zo goed bevallen dat hij inmiddels met zijn gezin weer woonachtig is in de nieuwste wijk van Veenendaal, Veenendaal-Oost. 

Wilt u uw huis in Veenendaal gaan verkopen?

Kortom, heeft u plannen om uw woning in de omgeving Veenendaal te verkopen? Makelaardij Prins is hiervoor uw juiste keuze. Ons team komt graag bij u langs om te adviseren over de juiste vraagprijs, de beste periode voor de verkoop en alles wat er bij de verkoop van een huis komt kijken.  

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in Veenendaal? 

En bent u in deze bijzondere tijd van woning schaarste op zoek naar een woning in Veenendaal? Door het inschakelen van een aankoopmakelaar nemen uw kansen op een geslaagde aankoop aanzienlijk toe. Een aankoopmakelaar zorgt ervoor dat u het nieuwste aanbod op tijd onder ogen krijgt, is bekend met alle zaken waar je op moet letten bij het kopen van een huis en helpt met het uitbrengen van een slim bod. 

Uiteraard is Makelaardij Prins, makelaar Veenendaal actief als aankoopmakelaar en helpt hiermee kopers succesvol aan hun nieuwe woning. 

Contact 

Benieuw naar hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op:  Contact | Makelaardij Prins

Nog niet overtuigd? Zie wat anderen over ons zeggen: Beoordelingen | Makelaardij Prins