Makelaar Bennekom

Makelaar Bennekom

Waarom kiezen voor Makelaardij Prins, Makelaar Bennekom?

"No-nonsens, persoonlijke aandacht en altijd één eigen makelaar als uw contactpersoon, dat is de kracht van Makelaardij Prins, makelaar in Bennekom."

Bij misschien wel één van de belangrijkste beslissingen in uw leven is het belangrijk om deskundige hulp te krijgen. Makelaardij Prins (Makelaar Bennekom) begeleidt u graag tijdens dit proces. 

Bij Makelaardij Prins heeft u altijd contact met uw eigen makelaar in Bennekom. Vanaf de eerste kennismaking tot en met de laatste werkzaamheden, bij de overdracht van uw woning en zo nodig zelfs nog na de oplevering. Hoe persoonlijk wilt u het hebben. Bij Makelaardij Prins is de klant dan ook echt koning!

 

Dirk Prins, Uw Makelaar in de omgeving Bennekom

Makelaardij Prins is het recent door Dirk Prins gestarte makelaarskantoor. Na jarenlange ervaring bij een makelaar in loondienst was het tijd voor de stap naar een eigen onderneming. Inmiddels heeft Makelaardij Prins een mooie start achter de rug en zijn er al de nodige leuke woningen het aanbod gepasseerd en uiteraard ook succesvol verkocht.

Dirk Prins, de makelaar achter Makelaardij Prins, kent de markt in Bennekom en omgeving uitstekend. Dirk is al jaren actief als makelaar in de regio rond Bennekom, eerst in loondienst en nu dus met zijn eigen makelaarskantoor. Dus er is meer dan genoeg kennis in huis

 

U wilt uw woning in Bennekom gaan verkopen?

Kortom, heeft u plannen om uw woning in Bennekom te verkopen? Makelaardij Prins is hiervoor uw juiste keuze. Wij komen graag bij u langs om te adviseren over de juiste vraagprijs, de beste periode voor de verkoop en alles wat er bij de verkoop van een huis komt kijken.  

Bent u op zoek naar uw nieuwe woning in Bennekom?

En bent u in deze bijzondere tijd van woning schaarste op zoek naar een woning in Bennekom? Door het inschakelen van een aankoopmakelaar nemen uw kansen op een geslaagde aankoop aanzienlijk toe. Een aankoopmakelaar zorgt ervoor dat u het nieuwste aanbod op tijd onder ogen krijgt, is bekend met alle zaken waar je op moet letten bij het kopen van een huis en helpt met het uitbrengen van een slim bod. 

Uiteraard is Makelaardij Prins, makelaar Bennekom actief als aankoopmakelaar en helpt hiermee kopers succesvol aan hun nieuwe woning.