Makelaardij Prins levert goed werk

Een mooi artikel in de woonkrant van Ede Stad

Het is inmiddels alweer 2,5 jaar geleden dat Dirk Prins, na jarenlang als makelaar in loondienst actief te zijn geweest, de stap zette naar het openen van zijn eigen makelaarskantoor, Makelaardij Prins. Dirk heeft heel bewust gekozen voor het gebruik van zijn eigen achternaam. ‘Door mijn eigen achternaam te verbinden aan mijn kantoor ben ik extra gemotiveerd om alles wat ik doe zo goed mogelijk te doen. Het is letterlijk mijn eigen naam die ik hoog heb te houden’. 

Dat Makelaardij Prins goed werk levert blijkt wel uit de klantbeoordelingen op Funda. Met een gemiddelde beoordeling van een 9,5 is duidelijk dat de opdrachtgevers van Makelaardij Prins zeer tevreden zijn met hun werkwijze. 

Makelaardij Prins is zowel als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar actief in Ede, Bennekom en Veenendaal. Als aankoopmakelaar helpen zij kopers actief met het zoeken naar hun droomwoning, gaan ze mee naar de bezichtigingen en voeren zij namens hun opdrachtgever de onderhandeling om tot de beste aankoop te komen. Als verkoopmakelaar zijn zij juist de partij voor de verkoper en doen ze hun uiterste best voor het beste verkoopresultaat. 

Door de jarenlange ervaring en het door de jaren heen opgebouwde netwerk in Ede, Bennekom en Veenendaal is Makelaardij Prins goed op de hoogte van de onderscheidende punten van de verschillende wijken. ‘In deze plaatsen zijn wij goed bekend met de omgeving en kunnen wij daarom goed alle pluspunten benoemen. Zouden wij buiten ons eigen werkgebied gaan werken dan is dat voor ons minder bekend terrein en zouden wij daarom onze opdrachtgevers minder goed advies kunnen geven’. 

Een andere bewuste keuze van Makelaardij Prins is om niet te focussen op snelle groei maar op het opbouwen van goede relaties. Elke opdrachtgever krijgt daarom ook zijn eigen persoonlijke makelaar. Het is daardoor heel duidelijk, kies je voor Makelaardij Prins dan kies je voor de persoon Dirk Prins. En kies je voor Dirk als uw makelaar dan zal hij u ook tijdens de hele aankoop of verkoop van uw woning persoonlijk begeleiden. Hierdoor zijn de lijntjes kort, is de makelaar altijd tot in detail op de hoogte van de lopende dossiers en kan er daardoor snel geschakeld worden als dat nodig is. 

Makelaardij Prins is gevestigd op een mooie zichtlocatie in een monumentale kantoorvilla aan de Stationsweg 71 in Ede. 

Overweegt u om uw woning te verkopen of bent u juist op zoek naar een nieuwe woning? Nodig Makelaardij Prins bij u uit en ervaar zelf of dit persoonlijke makelaarskantoor bij u past. Kijk voor meer informatie op www.makelaardijprins.nl