Mijlpaal voor Makelaardij Prins

In verband met het 2-jarig bestaan van Makelaardij Prins een leuk artikel in Ede Stad

Mijlpaal voor Makelaardij Prins 

EDE Een huis kopen of verkopen kan een behoorlijke opgave zijn. Met de ongekende huizenmarkt die toch weer wat is bijgetrokken is het voor veel mensen fijn om een makelaar te zoeken die je aan de hand meeneemt in het proces. Wie op zoek is naar een persoonlijk makelaarskantoor is bij Dirk Prins van Makelaardij Prins uit Ede aan het juiste adres. ,,Dat klanten mij vertrouwen met iets heel persoonlijks, hun huis, dat geeft mij veel voldoening.”

Prins startte twee jaar geleden als zelfstandig makelaar en geniet dag in dag uit van de voordelen van het ‘zelfstandig’ zijn. ,,Ik merk echt dat ik klanten op een persoonlijke manier mee kan nemen in de stappen die ze moeten zetten richting de aankoop of verkoop van een huis. Daar komt best wel veel werk bij kijken en dus is het fijn dat klanten iemand hebben om op terug te vallen.”

ZELFSTANDIG

Vanuit zijn kantoor aan de Stationsweg in Ede houdt Dirk Prins zich bezig met de aankoop én verkoop van woningen in, voornamelijk, Ede en Veenendaal. ,,Voorheen werkte ik voor een kantoor. Het lastige daaraan vond ik dat klanten in het proces met verschillende mensen te maken krijgen. Dat is nu niet meer zo.”

Prins legt uit: ,,Klanten kiezen echt voor mij als makelaar, dus ze weten precies wat ze krijgen. Ik ben degene met wie ze van meet af aan contact hebben en dat heeft alleen maar voordelen.” Zo is het contact persoonlijker, kent Prins de klanten beter en weten klanten een stuk beter waar ze aan toe zijn. 

De afgelopen twee jaar waren bijzonder, zegt Prins. ,,We hebben natuurlijk een bizarre huizenmarkt achter de rug die nu weer wat bijgetrokken is”, vertelt hij. ,,Die markt was gewoon te gek. Zowel voor mij als makelaar als voor mijn klanten. Er stond zoveel druk op de paar huizen die beschikbaar waren. Dus ik ben blij dat de markt weer wat normaler is geworden.”

NIEUWBOUW

Maar naast particulieren weten ook projectontwikkelaars Dirk Prins inmiddels te vinden. Het betekent dat het goed gaat met zijn bedrijf. ,,Vanaf dit voorjaar komen er drie nieuwbouwwoningen in Bennekom in de verkoop. De huizen zijn levensloopbestendig, dus met een slaapkamer en badkamer op de begane grond.”

En zo vliegen de eerste twee jaar van Makelaardij Prins voorbij. ,,Klanten komen ook steeds vaker bij mij terug, dat is echt mooi om te zien. Want tevreden klanten die mij hun huis toevertrouwen, dát is waar ik het voor doe.”  

Makelaardij Prins is gevestigd aan de Stationsweg 71 in Ede. Ze zijn bereikbaar op telefoonnummer 0318-425002, info@makelaardijprins.nl. Kijk ook eens op www.makelaardijprins.nl.